» Hem       » Stugor att hyra        » Om Sälen        » Kontakta oss        » Länkar        » Om oss

Lindvallen, Sälen, Vrilbacken 2D


Stuga, Sälen, Dalarna

Boendeyta: 42 kvm
Antal rum: 2
Antal bäddar: 4Beskrivning
Varmt välkommen till Vrilbacken 2D!

Från sängen till backen på 1 minut, om du vill! I denna nybyggda lägenhet på 42 m2 på bottenplan är det enkelt att trivas! Med äkta Ski in ski out läge befinner du dig mitt i backen Karin, nummer 35 på pistkartan.

Boendet känns rymligt och är noggrant planerat med en gemensam del för kök och vardagsrum och en separat sovrumsdel med skjutdörrar som delar av ytan och på så vis skapar två sovrum. På väggen i sovrummet hänger en bonus TV med SVT-play & Streaming tjänster. Ljuset flödar in genom de stora fönster-skjutpartier i kök/vardagsrum liksom genom skjutpartier i sovrumsdelen. Tänk att varje morgon vakna upp till magnifik utsikt över dalen och skidbacken. Det är lisa för själen! De två terrasserna utanför kök/vardagsrum och sovrumsdelen inbjuder soliga dagar till umgänge på terrassen, kanske grillning som en fin lunchpaus i skidåkningen.

Kök- och vardagsrumsdelen är utrustat med ett fullgott kök med alla faciliteter du behöver för en riktigt trivsam semester. Köksskåp och lådor rymmer gott om torrvaror, glas, tallrikar, bestick, kastruller och allt som behövs för att komponera goda måltider. Kylen och frysen är kombinerad liksom ugn och mikrovågsugn. Ett matbord med gott om plats och med extra iläggsskiva, TV, soffa och värmande braskamin finns även disponerat på ytan.
Hallen är rymlig med gott om plats för ytterkläder och i ena hörnet står ett torkskåp.

Mitt i hjärtat av boendet och mitt emot entrén är toaletten strategiskt placerad med wc, dusch och bastu, för ökad trivsel.

Rakt under lägenheten finns ett uppvärmt skidförråd med gott om plats och utanför, längs Vrilvägen en uppmärkt parkeringsplats.

Sälfjällstorget, 3 minuters promenad från lägenheten erbjuder ett brett restaurangutbud, Skistars populära Concept Store och skridskobana som omväxling. Skidbussen, Flygbussen och Fjällexpressen stannar även vid Sälfjällstorget!
Vägbeskrivning
Sväng in vid Sälfjällstorget, Lindvallen, Sälen. Fortsätt ca 150m upp för backen, längs med backen Karin.Priser och tillgänglighetsdatum

I närheten
Affär: 2000
Apotek: 2000 m
Busshållplats: 200
Fjäll
Restaurang: 200  Klicka för stor bild


Kontaktinformation
Företag: Skinova
Namn: Skinova Skinova
Adress: Vrilvägen 3E
Postnr & Ort: 780 67 Sälen
Tel: 0734232830Bokningsförfrågan

Namn:  
Telefon:  
Epost:  
Meddelande:  
 

Grund:
Allergivänligt
El ingår
Husdjur ej tillåtna
Rökning ej tillåten
Separata sovrum
TV


Bad/toalett:
Dusch
Bastu


Mat:
Matlagningsmöjligheter
Microvågsugn
Diskmaskin
Frys
Kylskåp


Tvättmöjligheter:
Torkskåp


Övrigt:
Öppen spis
Mobiltelefontäckning


Utomhus:
Uteplats med utemöbler
Länkar
» LINDVALLEN, ski-in/out v 11,12,13,15,16: 8 bäddar
» Sälen Vecka 7, 8, 9: 6 bäddar
» Sälen Vecka 7, 8, 9: 4 bäddar
» Högfjället, Sälen 4 (+2) bäddar: 4 + 2 bäddarCopyright © Stugor Sälen 2011 - 2021